+ 16°C

Cealaltă Capitală - Totul despre ea

Acasă / Cazare in Alba Iulia: Mer Hotel

Cazare in Alba Iulia: Mer Hotel

Publicat în: 14 Iul. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Aflat la doar 10 minute de centrul istoric al orasului Alba Iulia, Mer Hotel reprezinta o alegere ideala atat pentru cei care vin in Alba Iulia pentru afaceri, cat si pentru cei care viziteaza orasul ca simpli turisti.

Locatia de 3 stele, aflata pe DN1, la km 373+100, ofera turistilor un spatiu confortabil si linistit. Designul neconventional al camerelor si ambianta moderna va fi, cu siguranta, apreciata de catre vizitatori.

Mer Hotel dispune de 30 camere, 1 restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, o sala de conferinte moderna cu 50 de locuri, o terasa partial deschisa, dar si o crama decorata rustic. De asemenea, Mer SPA & Wellness pune la dispozitia clientilor hotelului o gama larga de servicii: o piscina incapatoare, jacuzzi, sauna umeda sau uscata, salina, masaj sau reflexoterapie. Astfel, turistii se pot bucura, in acelasi timp, de frumusetea orasului Alba Iulia dar se pot si relaxa dupa o zi incarcata.

Tarife

In ceea ce priveste preturile, o camera sigle cu micul-dejun inclus costa 160 de lei, in timp ce una dubla (cu pat matrimonial sau twin) ajunge la 180 de lei.

SPA

Serviciile de SPA sunt si ele variate, abonamentele zilnice cu acces la toate facilitatile ajungand la 45 de lei pentru adulti si 25 de lei pentru copii. De asemenea, exista si varianta unui abonament pe 1 luna, care costa in jur de 400 de lei.

Si pentru ca serviciile de calitate sunt dovedite de parerile clientilor, cei mai multi dintre ei, printre care se afla si multi turisti straini, confirma faptul ca Mer Hotel este o locatie care merita vizitata prin review-urile pozitive pe care le-au postat pe paginile de booking online. Spre exemplu, un turist din Venetia scrie pe pagina hotelului de pe TripAdvisor: ’’Am petrecut doua nopti aici pentru a ma vedea cu un client din zona. Hotelul are un SPA de buna calitate. Camera este spatioasa, WiFi-ul functioneaza foarte bine, iar parcarea hotelului este foarte mare. Desi micul-dejun nu a fost foarte bogat, pentru pretul pe care l-am platit, a fost OK.’’

Adresa: Lancram, DN1, km 373+100, nr. 9, Jud. Alba

E-mail: receptie@merhotel.ro

Booking: http://www.booking.com/hotel/ro/mer.ro.html 

Site: www.merhotel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viziteaza Alba Iulia