+ 15°C

Cealaltă Capitală - Totul despre ea

Acasă / Hotel Parc – servicii de cazare la standarde internationale

Hotel Parc – servicii de cazare la standarde internationale

Publicat în: 18 Aug. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Hotel Parc este situat in parcul central al orasului Alba Iulia, aproape de cladirea Primariei. Hotelul dispune de 150 de locuri de cazare la standarde internationale, trei restaurante, sala de conferinte, doua saune si piscina. Oaspetii hotelului pot participa la degustari de vin in pivnitele Cetatii Alba Carolina si la circuite turistice, organizate la cerere.

Cazare

Aveti posibilitatea de a alege intre camerele de 3* si cele de 4*, in functie de nevoile dumneavoastra.

Hotel Parc va pune la dispozitie 32 de camere cu pat matrimonial 4*, patru apartamente 4*, trei camere cu pat matrimonial 3*, patru apartamente 3*, doua camere pentru persoane cu dizabilitati 3* si 27 de camere cu doua paturi 3*.

Camerele 4* dispun de baie cu cabina de dus, televizor color, linie telefonica interna si internationala, linie internet, minibar asortat, iar tariful de cazare include micul dejun, accesul la piscina si la cele doua saune ultramoderne.

Camerele 3* sunt dotate cu televizor color, cabina de dus, baie de serviciu, linie telefonica interna si internationala.

Restaurant

Cele trei restaurante cu 200, 100 si 50 de locuri va stau la dispozitie pentru servirea mesei (pranz si cina), precum si pentru organizarea de mese festive. Un oaspete al hotelului declara, in cadrul unui review pe blogul personal:

„Am luat cina la restaurantul de la parter iar mancarea si servirea au fost impecabile. Pot spune ca duminica dimineata ne-a fost destul de greu sa plecam de la Hotel, ne-a placut si-l recomandam.”

Agrement

Hotelul dispune de o sala de conferinte de 180 de locuri dotata cu sistem de amplificare, aer conditionat si videoproiector. Cele doua saune ultramoderne sunt de 4, respectiv 10 persoane, iar piscina 18m x 6m este incalzita in permanenta la 29 ° C.

Tarife

Beneficiati de tarife variate, de la 240 lei pentru camera cu pat matrimonial 3* la 420 lei pentru apartament 4*, iar pe perioada weekend-ului aveti o reducere de 25% indiferent de optiunea dumneavoastra. Totodata, in functie de numarul de camere solicitate, de durata sederii si de serviciile solicitate, unele tarife pot fi negociate. Pentru inchirierea salii de conferinta, tariful este de 100 lei/ora.

Contact Hotel Parc

Adresa: Strada Primaverii nr. 4, Alba Iulia

Telefon: 0040-(0) 258-811.723, 816.642, 816.643

Fax: 0040-(0) 258-812.130

Mail: office@hotelparc.ro

Site: www.hotelparc.ro

hotel-parc-2

 

hotel-parc-5

 

hotel-parc-3

 

hotel-parc-4

 

hotel-parc-6

 

hotel-parc-8

 

hotel-parc-7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viziteaza Alba Iulia