+ 23°C

Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / In perioada 22-24 mai, la Alba Iulia are loc Targul „Gustos de Alba”

In perioada 22-24 mai, la Alba Iulia are loc Targul „Gustos de Alba”

Publicat în: 20 Mai. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

La sfarsitul lunii mai, Consiliul Judetean Alba promoveaza bucataria locala traditionala in cadrul Targului „Gustos de Alba”, ajuns deja la cea de-a sasea editie. Targul va avea loc in Piata Pascu, cartierul Cetate din Alba Iulia, in perioada 22-24 mai 2015, intre orele 10:00 si 18:00.

La targ vor participa brutari, patiseri, proprietari de carmangerii si cofetarii, dar si producatori locali de branzeturi, cultivatori de legume si viticultori, astfel incat albaiulienii si turistii sa poata gasi pe tarabele participantilor cele mai delicioase preparate traditionale locale autentice..

Evenimentul este realizat in parteneriat cu companii de renume din judet precum Albalact, Supremia Grup si Alpin 55 Lux, dar si asociatii ale producatorilor precum Asociatia Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Alba Transilvania, Asociatia Tara Vinului Alba, Asociatia Crescatorilor de Ovine din Judetul Alba, Asociatia Judeteana a Crescatorilor de Bovine Alba. Scopul acestui targ este de a promovara bucataria locala traditionala si produsele naturale, ecologice de la producatorii autohtoni.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Alba si al Primariei Municipiului Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viziteaza Alba Iulia