14 Ani cu Skepsis!

Publicat în: 
4 aprilie 2016

In mod traditional, primavara intregeste cununa de ani ai Grupului Skepsis. Recunoscatori, vom celebra implinirea unui nou an prin Evenimentul Aniversar 14 Ani cu Skepsis, care va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, Vineri, 08.04.2016, ora 19.00.

Prin proiectele derulate in cei 14 ani de activitate, cu sustinerea Partenerilor si Sponsorilor locali, Grupul Skepsis a reusit sa castige un public fidel de aprox. 300 persoane la fiecare reprezentatie. Trupa Skepsis are un repertoriu bogat de spectacole de teatru, de la medieval si clasic la modern si absurd si este un ambasador cultural al orasului la evenimente nationale si internationale.

Grupul Skepsis nu doreste sa dovedeasca ceva, ci mai degraba sa descopere. Toate spectacolele ascund ceva care incita si asteapta sa fie descoperit - sentimentul de comuniune, de impartasire a gandurilor si emotiilor colective in spiritul umorului istet. Cuvântul cetatean inseamna om al cetatii, adica om care nu se simte separat de ceilalti ci parte dintr-o comunitate, sensibil la problemele celor din jur, centrat pe participare la viata colectiva. Grupul Skepsis isi gandeste spectacolele ca pe o provocare lansata atat lor cat si publicului, de a iesi din zona de confort si de a descoperi ceva esential ce tine de spiritualitatea umana, de experienta de a fi legat in sens profund de ceilalti, de comunitatea din care faci parte.

Asadar, Grupul Skepsis, ofera publicului cu skepsis la inima, la 14 ani de la infiintare, spectacolul JUBILEUL, după A.P.Cehov, unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul trupei, bazat pe piesa omonima intr-un singur act, semnata de celebrul dramaturg rus. Intriga se tese in jurul unui functionar marunt, legat, la propriu si la figurat, de banca in care lucreaza si care se pregateste intens de un moment jubiliar. Sub presiunea continua care se acumuleaza din toate partile, termene limita, Directorul bancii si a inspectiei Consiliului Director, biroul simplu devine treptat o bomba cu ceas gata sa explodeze in orice moment.

Biletele - 10 lei (pret intreg), 5 lei (pret redus pentru elevi, studenti si pensionari) se gasesc la Secretariatul Casei de Cultura a Studentilor incepand de Marti, 05.04.2016, intre orele 09.00 – 15.00.

Evenimentul este realizat in cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016.

Proiectul este desfasurat in perioada: ianuarie 2016 – decembrie 2016. Este un proiect de tineret, bazandu-se pe motivarea acestuia de a se implica in diversificarea ofertei cultural-artistice a orasului  si de a participa la viata sa socioculturala. Prin acest proiect trupa de teatru si umor Skepsis pregateste si ofera publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru si divertisment si de teatru de strada cu specific medieval.

Parteneri: Primaria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia; Fundatia “Inter-Art” Aiud; Muzeul National al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram