3 localuri din Alba Iulia unde merita sa mergi

Publicat în: 
15 octombrie 2015

Desi sentimentul descoperirii unor locuri deosebite intr-un oras necunoscut este special, cand vine vorba de cafenele sau restaurante, cei mai multi turisti aleg ori la intamplare, ori la recomandarea cuiva localul unde isi iau pranzul sau unde savureaza o cafea. Asa ca, pentru a ne asigura ca o vizita la Alba Iulia va fi una memorabila inclusiv din acest punct de vedere, ne-am gandit sa va prezentam in acest articol trei locuri din Alba Iulia unde veti putea sa savurati o cafea sau un cocktail delicios, intr-un decor special, alaturi de familie sau prieteni.

FRAMM’s

FRAMM’s sau „cafeneaua artistilor” este cunoscuta si apreciata de toti cei care ii trec pragul, atat albaiulieni, cat si turisti. Situata in inima Cetatii Alba Carolina, pe strada Pacii, FRAMM’s este un loc luminat, cu un decor vintage si pereti impanziti de tablouri colorate ce ’’tradeaza’’ dubla utilizare a locatiei, aceasta fiind, pe langa cafenea, si galerie de arta sau locatie de expozitii. Mirosul aromat de cafea va va intampina inca de la intrarea in local, iar atmosfera calda va completa decorul deosebit.

De asemenea, in zilele calduroase, turistii se pot bucura de o priveliste deosebita asupra santurilor Cetatii Alba Carolina de pe terasa suspendata a cafenelei.

Preturile sunt accesibile, iar meniul oferit clientilor cuprinde de la clasicele racoritoare, la cocktail-uri rafinate si vinuri de calitate.

Adresa: Strada Pacii nr. 13

framm's alba iulia

La Poarta

La poalele Cetatii, pe strada Mihai Viteazu, se afla „La Poarta”, un local cu o atmosfera prietenoasa, un decor retro si muzica de calitate, in care puteti savura un cocktail, in timp ce depanati amintiri cu prieteni dragi intr-o zi de weekend sau intr-o seara obisnuita.

Preturile de la cafeneaua „La Poarta” sunt destul de accesibile, iar oferta cuprinde o gama larga de ceaiuri si cafea, dar si bauturi alcoolice.

Adresa: Strada Mihai Viteazu nr. 8

La Poarta alba iulia

Studio

Redeschis recent, Studio, fostul Habitat, este un local situat intre doua ziduri ale Cetatii, cu un interior amenajat cu rafinament, un aer proaspat si o terasa luminoasa.

Localul si-a deschis recent si bucataria, astfel ca, daca ajungeti la Alba Iulia, puteti incerca la Studio mancaruri delicioase, la preturi reduse si intr-o ambianta pe masura. Totodata, Studio este cunoscut in Alba Iulia si pentru momentele artistice care sunt organizate aici, de la stand-up comedy la reprezentatii de jazz sau pian, toate „asezonate’’ cu un vin de calitate si muzica buna.

Restaurantul Studio va pune la dispozitie un meniu bogat, la preturi reduse, de la sandwich-uri, salate si gustari reci, pana la preparate din peste, porc si chiar fructe de mare.

Adresa: Strada Apulum

Studio ALBA IULIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram