Alba Iulia a fost prezenta pentru al 5-lea an la rand la Targul de Turism al Romaniei – TTR

Publicat în: 
19 martie 2015

Anul 2015 a marcat cea de-a 5 participare consecutiva a municipiului Alba Iulia la cel mai important eveniment de turism din tara, Targul de Turism al Romaniei (desfasurat intre 12 si 15 martie), editia cu numarul 33. Anul acesta, targul a reusit sa stranga peste 30.000 de vizitatori aflati in cautare de noi destinatii de vacanta.

Cetatea Alba Carolina si municipiul Alba Iulia sunt promovate in cadrul TTR ca etapa a fazei de sustenabilitate a proiectului implementat de municipalitatea locala, "Respira Aerul Istoriei". Standul municipiului Alba Iulia din aceasta primavara a urmat conceptul "Cealalta Capitala", loc in care istoria se traieste pe viu, aducand la targ cativa soldati ai Legiunii a XIII-a Gemina de la Apulum, aceasta reprezentand una dintre cele mai apreciate atractii ale Cetatii.

Echipa municipalitatii Alba Iulia si-a asteptat vizitatorii la stand cu brosuri editate in trei limbi: romana, engleza si germana, harti ale Cetatii, dar si posibilitatea de a urmari imagini cu turul virtual al Cetatii. Tot la stand s-au gasit vederi si a fost organizat un atelier antic de batut monede, atelier amenajat de soldatii romani din trupa de reconstituire. Au fost recreate si jocuri din perioada romana de catre echipa de la muzeu, precum Mola si ludus latrunculi, jocuri ce i-au tinut ore intregi preocupati pe cei mai mici dintre vizitatorii TTR din aceasta primavara.

 

Sursa foto: alba24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram