Alba Iulia City Race, editia a II-a din martie 2015 se apropie cu pasi repezi

Publicat în: 
30 ianuarie 2015

A doua editie a evenimentului Alba Iulia City Race va avea loc pe 14 martie 2015 si promite sa fie chiar mai bine primita decat editia anterioara cand a reusit sa adune peste 600 de participanti, de la atleti de profesie pana la alergatori amatori de toate varstele. Si-au anuntat deja prezenta atleti de mare valoare atat din tara, cat si din strainatate.

Acest eveniment este organizat de Consiliul Judetean Alba si Primaria Alba Iulia in colaborare cu Asociatia nonprofit Sport la Orice Varsta si este dedicat ideii de popularizare a sportului ca solutie pentru o viata mai sanatoasa. Evenimentul isi doreste sa atraga atentia inclusiv asupra potentialului turistic din Cetatea Alba Carolina, Alba Iulia si intreg judetul Alba.

Conform oficialitatilor responsabile de organizarea evenimentului, antrenamentele la care poate participa orice albaiulian sau turist aflat in oras au inceput cu data de 17 ianuarie si se vor desfasura periodic, pe 24 ianuarie, 14 februarie si 28 februarie, cu loc de intalnire in Piata Cetatii, incepand cu ora 10.00. Organizatorii declara:

"Dorim ca Alba Iulia City Race sa devina un motor al promovarii sportului in orasul Alba Iulia si in judetul Alba. In acest scop stimulam oamenii sa faca sport prin organizarea competitiei, dar si prin antrenamentele oficiale, care sunt un motiv bun de a iesi din casa, de a face miscare, de a-si face prieteni noi cu pasiuni comune si, de ce nu, de a intra in spiritul Alba Iulia City Race."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram