Alba Iulia in Top 5 destinatii de city-break realizat de portalul de turism HotelGuru.ro

Publicat în: 
30 septembrie 2014

Alba Iulia a inceput sa atraga atentia, fiind considerata drept una dintre cele mai impresionante destinatii turistice din tara odata cu terminarea lucrarilor de modernizare si restaurare efectuate in centrul istoric. Administratia locala se concentreaza puternic pe dezvoltarea turistica, iar rezultatele incep deja sa se vada. Pe lista destinatilor de exceptie de city-break din tara realizata de HotelGuru.ro, unul dintre cele mai importante portaluri de rezervari online din tara, municipiul Alba Iulia se afla in top 5.

Alba Iulia, orasul care respira istorie

In topul realizat de cei de la HotelGuru.ro, Alba Iulia este prezentat drept orasul care respira istorie, un oras in care lupta cu timpul a fost mereu castigata, un oras care reuseste sa tina balanta in echilibru perfect intre modernizare si o poveste veche de mii de ani. Alba Iulia, Cealalta Capitala, pare sa fie locul marilor schimbari, locul in care romanii poposesc pentru a-si regasi identitatea si pentru a-si reaminti cat de mult inseamna Romania Unita. De la vestigiile cetatilor decice, la castrul roman si la superba Alba Carolina recent renovata si care pare acum sa nu se fi lasat vreodata invinsa de timp, Alba Iulia are ce oferi vizitatorilor care o aleg ca destinatie turistica.

Topul de toamna al celor de la cunoscutul portal de rezervari online include destinatii precum Alba Iulia, destinatii care raman la fel de primitoare si incantatoare indiferent de anotimp.

Top realizat pe baza opiniei utilizatorilor

Alba Iulia are motive de mandrie pentru prezenta in topul realizat de HotelGuru, in mod special pentru ca acest top nu se bazeaza pe opinia administratorilor site-ului, ci pe numarul de rezervari realizate in ultima perioada pe portal. Astfel, orasul s-a detasat de alte destinatii sezoniere reusind sa se inscrie in topul 5 al celor mai solicitate 5 orase pentru city break-uri pe timp de toamna din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram