Alba Iulia, in topul oraselor din tara ca grad de colectare a taxelor

Publicat în: 
1 februarie 2015

In anul 2014, municipiul Alba Iulia s-a aflat pe primele locuri la nivel national in ceea ce priveste gradul de colectare a taxelor si impozitelor locale, cu 102%. Aceste rezultate se datoreaza in principal companiilor locale si filialelor locale a unor firme nationale si internationale ce prin activitatea desfasurata ajuta orasul sa creasca.

Primaria Alba Iulia incurajeaza bunii platnici

Reprezentantii primariei municipiului sunt de parare ca rezultatele exceptionale pe 2014 au legatura si cu facilitatile oferite bunilor platnici, carora in 2014 li s-a acordat o bonificatie de maxim 10% din valoarea totala a impozitului, oferindu-li-se astfel reduceri substantiale. Aceasta practica se va pastra si pe 2015, astfel incat firmele care platesc integral impozitul pe anul acesta pana la 31 martie beneficiaza de o reducere de 10%, iar persoanele fizice de 5%.

Primaria Alba Iulia doreste sa continue programul de sprijin al companiilor ce ajuta Alba Iulia sa creasca. Primarul Municipiului Alba Iulia, Mircea Hava declara:

"Marele avantaj al micilor comunitati, cum e si Alba Iulia, este ca se pot dezvolta singure, fara sa astepte mila nimanui. Pentru progres insa, e nevoie de implicare reala si de sustinerea celor care fac orasul sa existe, sa creasca si sa mearga mai departe. Vorbesc despre fiecare albaiulian care isi plateste in fiecare an impozitele dar si despre marii contribuabili care au inteles ca orasul nu se poate dezvolta fara sustinerea lor. Fiecare leu din impozite platit se regaseste intr-o Alba Iulia mai frumoasa si mai moderna decat cea din anul trecut. Nu pot decat sa le multumesc pentru modul exemplar in care au inteles sa fie parte activa din comunitatea noastra."

Contribuabilii de top despre care vorbeste acesta se regasesc in lista celor 20 de companii care sustin bugetul local in Alba Iulia:

1. Mall Alba SRL,
2. Supremia Grup SRL,
3. Apulum SA,
4. Ambient SA,
5. IPEC SA,
6. VCST Automotive componnents Alba SRL,
7. Kaufland Romania SCS,
8. Sews Romania SRL,
9. Florea Grup SRL,
10. Saturn SA,
11. Dedeman,
12. Transavia SA,
13. LIN&EMA SRL,
14. Rekord SRL,
15. Parc,
16. S.T.P Alba S.A,
17. BCR Real Estate Management SRL,
18. Rosia Montana Gold Corporation SA,
19. Mado SRL,
20. Salprest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram