Alba Iulia, partener in cadrul proiectului City Logo "Innovative Place-Brand Management"

Publicat în: 
17 ianuarie 2015

In perioada 19-25 ianuarie, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, va calatori in Elvetia, la Zurich, pentru a participa la o intalnire din cadrul proiectului City Logo "Innovative Place-Brand Management".

Primaria si Consiliul Local Alba - parteneri City Logo

In cadrul proiectului City Logo, primaria si consiliul local Alba Iulia s-au angajat in pozitia de parteneri al unui consortiu transnational coordonat din Olanda de catre Municipalitatea orasului Utrecht, iar primarul Mircea Hava va fi prezent la Zurich, in Elvetia pentru a discuta crearea unei retele transnationale de promovare a dezvoltarii locale pentru municipalitatile participante. Administratia locala a declarat:

"Obiectivul general al proiectului este dedicat crearii unei retele transnationale de promovare a dezvoltarii locale, folosind instrumente inovatoare de marketing, cu scopul de a creste vizibilitatea la nivel european a potentialului turistico-economic si de a promova o mai buna pozitionare a acestora in spatiul post-crizei economice. Deplasarea la Zurich, in Elvetia, reprezinta una din activitatile proiectului asumate in cadrul consortiului de parteneri."

Membrii delegatiei din Alba Iulia urmeaza sa se intalneasca atat cu reprezentati ai Primariei Zurich, cat si cu manageri ai unor mari companii din Elvetia in cadrul deplasarii de la sfarsitul lunii ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram