Alba Iulia, promovata pe site-ul Oficiului National de Turism al Romaniei de la Viena

Publicat în: 
19 decembrie 2014

Alba Iulia are propria pagina pe site-ul Oficiului National de Turism al Romaniei de la Viena. Pagina redactata integral in limba germana prezinta municipiul cu numele sau romanesc, dar si cu numele german si incepe prin a vorbi despre unul dintre cele mai importante momente din intreaga istorie a Romaniei petrecut chiar aici, in Cealalta Capitala: Marea Unire de la 1918.

Alba Iulia in detaliu pe rumanien-info.at

Pagina dedicata Capitalei Marii Uniri de pe site-ul Oficiului National de Turism al Romaniei de la Viena descrie Alba Iulia in detaliu. Se vorbeste despre pozitionare geografica, populatie, minoritati, clima si religii, despre cum se poate ajunge si se dau detalii complete pentru turistii care doresc sa viziteze orasul, inclusiv numere de taxi.

Tot pe pagina exista si un scurt istoric al orasului, ordonat cronologic si o galerie foto cu poze ce fac cu adevarat cinste Capitalei Marii Uniri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram