Alba Iulia va gazdui in Martie editia a doua a competitiei Alba Iulia City Race

Publicat în: 
15 ianuarie 2015

Dupa succesul primei editii din 2014 la care au participat aproximativ 600 de persoane, s-a decis continuarea cu o a doua editie "Alba Iulia City Race" si pornirea unei traditii care, spera organizatorii, va celebra cat mai multe editii. Evenimentul sportiv este programat pe data de 14 martie 2015 si va fi organizat cu sprijinul Consiliului Judetean Alba, Primariei Alba Iulia si a Asociatiei nonprofit Sport la Orice Varsta si promite sa aduca in oras cei mai buni atleti din Romania dar si de peste hotare, pentru a alerga impreuna cu un numar de amatori care sa il depaseasca pe cel de la prima editie.

Prima Editie Alba Iulia City Race

Prim editie a evenimentului ce urmareste promovarea sportului si miscarii in aer liber a fost o manifestare de amploare, cu un succes neasteptat si un impact puternic asupra modului in care turismul poate fi combinat cu idea de viata sanatoasa si practicarea sportului.

Ambasadoarea primei editii a fost Ana Maria Branza, declarata cea mai buna spadasina la nivel international in 2013, iar succesul evenimentului a inspirat INTERSPORT, cel mai mare lant de magazine de profil sportiv de pe intreg globul, sa sponsorizeze editia cu numarul doi.

A doua editie Alba Iulia City Race, in martie 2015

Probele celei de-a doua editii la care organizatorii se asteapta sa primeasca peste 800 de participanti, se vor desfasura in aer liber pentru a promova sportul si miscarea si vor consta intr-un semimaraton de 21 de kilometri cu o diferenta de nivel de peste 700 m, un cros pe 10 km cu o diferenta de nivel de 300 de metri si kids race, o cursa pentru copii in interiorul santurilor Cetatii cu o distanta de aproximativ 2,6 km.

Doritorii se pot inscrie deja pe site-ul oficial al competitiei Alba Iulia City Race, iar in doar cateva zile s-au strans peste 100 de participanti. Ambasadorul pentru cea de-a doua editie va fi Marian Oprea, cel mai bun atlet roman al anului 2013, vicecampion la proba olimpica de triplu salt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram