Atmosfera feerica la Alba Iulia in acest weekend

Publicat în: 
13 iulie 2016

Mai este foarte putin pana cand festivalul „Feeric Fashion Week”, cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est, ne va incanta aici, la Alba Iulia, cu o paleta larga de evenimente semnate de designeri celebri si case de moda cu prestigiu, dar si de tinere sperante aflate pe rampa de lansare a exclusivistei lumi a modei.

Astfel, publicul larg, laolalta cu bloggeri, ziaristi, fotografi si oameni de moda din tara si strainatate, va putea admira colectii inedite. Festivalul va avea loc intre 16 si 24 iulie, iar Alba Iulia va gazdui primele doua seri de gala, amfitrioana evenimentelor feerice fiind vedeta TV Cosmina Pasarin.

Cat priveste calendarul oficial al primelor doua seri, acesta arata astfel:

SAMBATA, 16 iulie 2016

19:00    Atipic Beauty - Poarta a 4-a - FASHION SHOW

22:00    Caresta Bags - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

22:30    Maria Nastaca - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

23:00    Irina Zgaia - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

23:30    Ioana Calin - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

23:45    A for A - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

24:00    Feeric After Party - Social Pub 1880 - PARTY

DUMINICA, 17 iulie 2016

19:00     Cricss - Rooftop Show - FASHION SHOW

22:00     Ocantos - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

22:30     Spencer - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

23:00     Pimpi Smith - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

23:30     Adriana Timofti - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

23:45     A for A  - Poarta a 3-a - FEERIC GALA

24:00     Feeric After Party -  PARTY

Dupa cele doua seri petrecute la Alba Iulia, festivalul va continua luni, 18 iulie, orele 18:00, cu organizarea unei seri speciale, purtand denumirea „The Heritage”, intr-un decor de poveste, si aceasta deoarece gazda va fi Castelul Jidvei. Apoi, festivalul va continua in Sibiu.

La Alba Iulia, designerii romani si straini se vor intrece in a propune colectii spectaculoase, rafinate, in concepte originale de eleganta, uneori distinse prin opulenta, alteori remarcate pentru stilul minimalist al culorilor. Vom descoperi astfel o colectie desprinsa parca din povestile cu printese, cu piese vestimentare inspirate de rochitele pentru papusi, o alta in care vom redescoperi frumusetea costumelor traditionale in obiecte vestimentare moderne, dar si o prezentare spectaculoasa ale unor accesorii confectionate manual din piele.

De asemenea, amintim prezentarea „Atipic Beauty” organizata de Asociatia Open Your Heart care, de altfel, va deschide saptamana modei pe pasarela de la poarta a 4-a a Cetatii Alba Carolina. Precum inspira si denumirea, va fi o prezentare atipica, modelele alese pentru prezentare fiind persoane cu dizabilitati locomotorii. Acestea vor defila in scaune cu rotile, insotite de una dintre vedetele prezente la editia din acest an a festivalului.

Si tot aparte va fi si o prezentare pusa in scena la mare inaltime, la propriu. Este vorba despre o colectie ce va fi prezentata deasupra orasului, pe acoperisul unei cladiri celebre din zona centrala.

Cele doua seri se vor incheia cu after-party-uri, petreceri feerice cu acces liber publicului.

Trebuie sa mai adaugam doar ca festivalul dispune de un website, de o pagina oficiala de Facebook si de un canal propriu pe YouTube:

http://www.feeric.ro

https://www.facebook.com/feericfashion/

https://www.youtube.com/channel/UCVmno1jFaHTb0goTpLm5AAg

Sursa foto: designist.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram