Autoritatea Nationala pentru Turism vede un viitor turistic bun pentru Alba Iulia

Publicat în: 
13 octombrie 2014

Autoritatea Nationala pentru turism a facut public topul localitatilor preferate de turisti pe anul 2014, in fruntea clasamentului aflandu-se capitala, urmata apoi de orase cu un puternic potential turistic precum Brasovul sau Constanta. Noutatea topului de anul acesta a fost sectiunea dedicata mentiunilor speciale despre care ANT considera ca ar putea intra pe viitor in top 10 daca se continua un trend evolutiv in aceeasi directie. Alba Iulia este preferata pretendentilor la top pentru anii care urmeaza.

Autoritatea Nationala pentru Turism considera ca Alba Iulia are un imens potential turistic

In discutia despre viitoarele zone cu potential turistic inca in dezvoltare, Autoritatea Nationala pentru Turism a mentionat Alba Iulia drept una dintre favorite, zona care continua sa uimeasca prin viteza de dezvoltare si modernizare, dar si strategiile pana acum eficiente de promovare a turismului.

Alba Iulia se foloseste cu eleganta de atuurile pe care le are in fata altor destinatii turistice din aceeasi zona geografica. Cetatea Alba Carolina, nou renovata, investitiile majore si capacitatea administratiei locale de a absorbi si utiliza fonduri europene intr-un mod eficient au facut din aceasta destinatie una care este din ce in ce mai des in atentia blogurilor si presei specializate pe nisa de turism.

Alba Iulia are toate avantajele necesare pentru a intra in urmatorii ani pe lista destinatiilor de top din tara daca se continua cu investitiile, modernizarea si promovarea in acelasi ritm alert. Cetatea din oras este una dintre cele mai impresionante din aceasta parte a Europei, iar albaiulienii au invatat treptat ca acesta este un atu care trebuie puternic exploatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram