Bear Grylls, în Apuseni

Publicat în: 
28 aprilie 2018

Nu știu câți dintre voi știați, sau câți dintre voi erați în fața televizoarelor în clipa când s-a difuzat, dar celebra emisiune „Tehnici de supraiețuire” (Discovery Channel) a avut ca subiect, prin vara lui 2008, Munții Apuseni. Protagonist: vestitul Edward „Bear” Grylls. Şi-a „piperat” aventura cu scufundări în râuri de peşteră, cu căţărări și mese copioase din... insecte, finalizând totul cu o săritură spectaculoasă în lacul feeric al Izbucului Tăuzului. Pe parcurs, vedeta a ţinut să sublinieze că puţine locuri din lume sunt mai sălbatice decât Carpaţii României.

 

Partea mai puțin îmbucurătoare, însă, a fost că Bear Grylls nu a rostit nici măcar o singură dată, în timpul filmului, numele țării în care avea loc filmul: România. Păcat.

 

Florian-Rareș Tileagă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram