Bega Blues Band, in concert la Alba Iulia vinerea aceasta

Publicat în: 
27 martie 2015

Bega Blues Band concerteaza vinerea aceasta, 27 martie 2015, in PUB 13 (restaurantul Medieval), invitand toti albaiulienii si turistii din oras sa inceapa acest weekend cu o seara de muzica de cea mai buna calitate.

Trupa de timisoreni ce ii are in componenta actuala pe Johnny Bota la bas, Mircea Bunea la chitara, Toni Kuhn la clape, Maria Chioran la voce si Lucian Nagy la instrumente de suflat, isi are radacinile in 1983, cand Johnny Bota (membru fondator) l-a acompaniat pe Bela Kamocsa in cadrul Festivalului de la Brasov. Cei doi au continuat sa concerteze impreuna la importante festivaluri de jazz din intreaga tara, iar in anul 1989 s-au alaturat formatiei Toni Kuhn si Mircea Bunea, care se afla si astazi in componenta formatiei.

Bega Blues Band a devenit treptat una dintre cele mai de succes trupe de jazz din intreaga tara, piesele devenind adevarate hituri. In anul 1992, formatia Bega Blues Band a participat la Festivalul Muzical de la Privas din Franta, unde a primit Premiul de Popularitate, iar un an mai tarziu, membrii formatiei au lansat primul CD de blues-jazz din Romania. Bega Blues Band a sustinut concerte pe importante scene atat in tara, cat si in strainatate (Frankfurt, Hamburg, Leverkusen, Schwabisch Hall, Bensheim, Kongsberg sau Novi Sad).

Concertul este organizat de Rotary Club Alba Iulia si Lions Club Alba Iulia. Pretul unui bilet este de 50 de lei.

 

Sursa foto: pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram