Ce pot descoperi turistii in Alba Iulia sau cine spune ca la Alba Iulia nu poti ajunge chiar si pentru tratamente?

Publicat în: 
6 ianuarie 2015

Salina de la Alba Iulia este o destinatie turistica de tratament mult prea putin cunoscuta in tara, in mod special pentru unicitatea si dotarile sale moderne. Salina Alba Iulia reprezinta o alternativa excelenta a Salinei Turda pentru terapia cu sare aflata chiar in municipiu, vizavi de benzinaria OMV de pe Bulevardul Revolutiei.

Salina de la Alba Iulia este dedicata tratamentului bolilor respiratorii diverse, de la astm la bronsita cronica, prin dezinfectarea cailor respiratorii, fluidizarea mucoaselor si eliminarea toxinelor care determina aparitia iritatiilor aparatului respirator.

Efectele salino terapiei sunt recunoscute de catre comunitatea medicala si practicate la nivel national in numeroasele saline care ofera astfel de servicii. Mai putin cunoscuta salina de la Alba Iulia este o varianta perfecta pentru persoanele care doresc sa imbine tratamentul cu un sejur de relaxare si o vizita in superba Cetate de curand restaurata. Salina de la Alba Iulia este o solutie de tratament inclusiv pentru alergii sezoniere, apnee, disfunctii tiroidiene, meteo sensibilitate si cresterea imunitatii.

Pentru Craciunul din 2014 "Salina in Culori" de la Alba Iulia ofera pachete speciale de tratament cu doua sedinte bonus pentru orice abonament de 5 sedinte si 4 sedinte bonus la orice abonament de 10 sedinte.

 

Sursa foto: ziarulunirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram