+ 13°C

Cealaltă Capitală - Totul despre ea

Acasă / Centru National de Informare si Promovare Turistica la Alba Iulia

Centru National de Informare si Promovare Turistica la Alba Iulia

Publicat în: 8 feb.. 2016
Autor: Municipiul Alba Iulia

Va aflati in Alba Iulia si cautati informatii legate de principalele atractii si mijloace de transport sau doriti sa descoperiti cele mai bune localuri pentru a va bucura de o cafea savuroasa, un ceai aburind, sau de cele mai gustoase preparate, ori poate v-ati lasat convinsi de farmecul citadin sa mai zaboviti cateva zile si cautati o oferta de cazare potrivita?

Acum va puteti adresa noului Centru National de Informare si Promovare Turistica al orasului. Intr-o ambianta primitoare, cu o liniste relaxanta, ori in compania unor acorduri muzicale incantatoare, angajatii centrului se vor bucura sa va stea la dispozitie cu toate aceste informatii. Ca este vorba de o simpla informare turistica, descoperirea numeroaselor manifestari si evenimente din oras sau organizarea unor tururi ghidate profesionist, toate acestea va vor fi la indemana.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a fost infiintat de Primaria Municipiului Alba Iulia in urma implementarii unui proiect cu finantare europeana in valoare de aproape 100.000 de euro. Il veti gasi situat in interiorul Cetatii Alba Carolina, pe Latura de Vest,  Aleea Sf. Capistrano, nr. 28, in orice zi a saptamanii, intre orele 10.00 – 17.00. In plus, Centrul va sta la dispozitie si prin numarul telefonic 0258-813736 și cel de fax 0258-813736.

Centrul isi asuma menirea de a contribui la promovarea potentialului turistic local, regional, cat si national al Romaniei peste hotare, stimuland cresterea atractivitatii pentru turism si afaceri prin intermediul unui sistem integrat si informatizat.

In contextul in care orasul Alba Iulia este vizitat anual de peste 250.000 de turisti, deopotriva pentru turisti cat si pentru localnici, un astfel de centru este binevenit, acestia avand posibilitatea de afla modalitati de a-si petrece timpul cat mai eficient cu putinta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia