Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică

Publicat în: 
8 februarie 2016

Va aflati in Alba Iulia si cautati informatii legate de principalele atractii si mijloace de transport sau doriti sa descoperiti cele mai bune localuri pentru a va bucura de o cafea savuroasa, un ceai aburind, sau de cele mai gustoase preparate, ori poate v-ati lasat convinsi de farmecul citadin sa mai zaboviti cateva zile si cautati o oferta de cazare potrivita?

Acum va puteti adresa noului Centru National de Informare si Promovare Turistica al orasului. Intr-o ambianta primitoare, cu o liniste relaxanta, ori in compania unor acorduri muzicale incantatoare, angajatii centrului se vor bucura sa va stea la dispozitie cu toate aceste informatii. Ca este vorba de o simpla informare turistica, descoperirea numeroaselor manifestari si evenimente din oras sau organizarea unor tururi ghidate profesionist, toate acestea va vor fi la indemana.

Centrul National de Informare si Promovare Turistica a fost infiintat de Primaria Municipiului Alba Iulia in urma implementarii unui proiect cu finantare europeana in valoare de aproape 100.000 de euro. Il veti gasi situat in interiorul Cetatii Alba Carolina, pe Latura de Vest,  Aleea Sf. Capistrano, nr. 28, in orice zi a saptamanii, intre orele 10.00 – 17.00. In plus, Centrul va sta la dispozitie si la numărul 0371 337 148.

Centrul isi asuma menirea de a contribui la promovarea potentialului turistic local, regional, cat si national al Romaniei peste hotare, stimuland cresterea atractivitatii pentru turism si afaceri prin intermediul unui sistem integrat si informatizat.

In contextul in care orasul Alba Iulia este vizitat anual de un număr tot mai mare de turişti,  un astfel de centru este binevenit, acestia avand posibilitatea de afla modalitati de a-si petrece timpul cat mai eficient cu putinta în oraşul cu cea mai mare cetate din România, Cetatea Alba Carolina.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram