Cealaltă Capitală - Totul despre ea

Acasă / Cetatea Alba Carolina poate fi acum vizitata virtual

Cetatea Alba Carolina poate fi acum vizitata virtual

Publicat în: 10 oct.. 2014
Autor: Municipiul Alba Iulia

Dupa investitiile impresionante obtinute din fonduri europene, fonduri ce au fost absorbite cu succes in ultima jumatate de deceniu, orasul Alba Iulia se poate mandri in fata unei lumi intregi cu rezultatul. Site-ul special dedicat superbei cetati de la Alba Iulia a lansat o noua aplicatie dedicata turului virtual al Cetatii.

Turul virtual, strategie de promovare turistica

Pentru ca dupa renovarea Cetatii si redeschiderea acesteia entuziasmul locuitorilor, al turistilor dar si al figurilor publice care au vizitat orasul nu a facut decat sa incurajeze administratia locala, se pune in prezent accentul pe promovarea puternica a turismului in regiune.

In acest scop a fost lansat turul virtual al Cetatii, tur dedicat celor care nu sunt inca dispusi sau convinsi sa calatoreasca pana in inima Transilvaniei pentru a vedea cum a aratat cealalta capitala in perioada sa de glorie. Aici istoria respira din nou, iar din spatele calculatorului toti romanii si turistii straini interesati de Alba Iulia ca reper istoric, cultural si turistic pot face o plimbare agale prin piata Cetatii.

Aplicatia are comenzi simple, este usor de utilizat si este dedicata celor care isi doresc sa descopere o altfel de Cetate, o cetate care nu s-a lasat invinsa de timp si se ridica astazi poate chiar mai mandra decat in ziua in care a fost inaugurata. Cetatea Alba Carolina imbina modernismul cu pitorescul, cu linistea acestor locuri si istoria plina de incarcatura si mandrie nationala.

Folosind doar mouse-ul si doua taste, oricine poate face turul virtual prin cetate. Iar daca aceasta aplicatie impresioneaza, atunci realitatea cu siguranta lasa fara cuvinte.

Click Aici pentru a vizualiza turul virtual al Cetatii Alba Carolina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia