Cetatea Alba Carolina, promovata la cea de-a 32-a editie a Targului de Turism al Romaniei

Publicat în: 
27 noiembrie 2014

TTR, Targul de Turism al Romaniei, aduce anual un numar mare de iubitori ai calatoriilor, citybreak-urilor si drumetiilor, iar asta pentru ca are ce arata - de la hoteluri si sejururi in cele mai populare destinatii turistice pana la aventuri exotice si croaziere, Targul de Turism are cate ceva pentru fiecare dintre vizitatori. Anul acesta Alba Iulia s-a aflat pe lista in calitate de destinatie Europeana de excelenta premiata in cadrul EDEN.

Cetatea Alba Carolina este subiect de discutie si de multe ori de lauda la targurile si evenimentele de profil pentru al 5-lea an consecutiv, cu atat mai mult cu cat lucrarile de reabilitare au schimbat intr-un mod aproape miraculos fata Cetatii, redandu-i gloria de altadata.

In calitate de partener al retelei EDEN Romania, Targul de Turism al Romaniei ce a avut loc la Romexpo anul acesta a gazduit inclusiv o conferinta comuna a tuturor zonelor din tara premiate in cadrul proiectului EDEN cu studii de caz si exemple de practici pentru exploatarea potentialului turistic. In fata unui public de specialitate, reprezentantii municipiului Alba Iulia au avut ocazia sa isi prezinte oferta turistica si perspectivele pe 2015 cu sustinerea ANT (Autoritatea Nationala pentru Turism) care, ca raspuns la numirea municipiului drept destinatie europeana de excelenta in competitia EDEN din 2012, a suportat integral cheltuielile pentru prezenta la targ.

Reprezentantul Municipiului Alba Iulia la TTR, Mihai Coser declara:

"Sunt bucuros ca rezultatele acordarii, in urma cu 2 ani, a distinctiei de destinatie europeana de excelenta, nu s-au oprit la o diploma, aplauze si poze la momentul respectiv. Iata si in 2014, la cel mai important eveniment turistic national, Targul de Turism al Romaniei, se conteaza pe Alba Iulia atunci cand se promoveaza turistic Romania. Includerea orasului nostru in reteaua EDEN, avand girul Comisiei Europene, ne onoreaza si ne da confirmarea ca suntem pe drumul corect, european."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram