Cetatea Alba Iulia, filmata de la inaltime cu ajutorul unei drone

Publicat în: 
9 noiembrie 2014

Cetatea Alba Iulia a fost surprinsa in noi imagini de la inaltime cu ajutorul unei drone care captureaza intr-un filmulet de doar doua minute cele mai importante si impresionante obiective turistice din Cetatea ce face obiectul mandriei albaiulienilor.

Cetatea de tip Vauban, la inaltime

Cetatea de tip Vauban sub forma de stea cu 7 colturi a fost surprinsa de drona pe un traseu ce urmareste cele mai importante obiective istorice si turistice din Cetate, inclusiv Latura de Vest, Catedralele Incoronarii si Romano-Catolica, fantana arteziana, Parcul Unirii, Universitatea 1 Decembrie 1981 Alba Iulia, Muzeul Principia sau pietonala Mihai Viteazul.

Postat pe data de 2 noiembrie 2014, filmuletul ce apartine Centrului de Imagine Alba Iulia si are putin peste 2 minute face deja senzatie pe internet cu cateva mii de vizualizari in doar cateva ore de la postare. Astfel de initiative au ca scop atragerea turistilor si scoaterea in evidenta a valoroaselor obiective istorice si culturale care au facut obiectivul lucrarilor de restaurare in ultimii 7 ani pe baza fondurilor europene obtinute de Administratia Locala in acest scop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram