Concert de Craciun la Alba Mall pe 14 Decembrie

Publicat în: 
14 decembrie 2014

Sarbatorile de iarna incep mai devreme la Alba Mall, respectiv pe data de 14 decembrie cand albaiulienii si turistii din oras sunt asteptati pentru un spectacol live de Craciun „The Puzzles & Friends” menit sa incalzeasca sufletul si sa trezeasca in inimi atmosfera de sarbatoare. Formatia va urca pe scena din Alba Mall incepand cu ora 19:00 si va interpreta atat colinde traditionale de Craciun cat si melodii tematice din repertoriul international.

Muzica de Craciun la Alba Mall cu The Puzzles

Formatia The Puzzles din Alba Iulia a fost infiintata in anul 2011 si isi concentreaza o mare parte din repertoriu pe interpretarea de cover-uri. De-a lungul celor aproape 4 ani de activitate au luat nastere si cateva piese originale, cu un sound usor de recunoscut, intr-un stil ce reprezinta perfect membrii formatiei:

  • Robert Gravilas, leader si solist vocal al trupei, poate interpreta cu succes orice gen muzical. Inca dinainte de infiintarea The Puzzels, Robert a fost o prezenta constanta pe scena muzicala din judet, prezentandu-se de nenumarate ori ca artist solo sau colaborator la evenimente.
  • Ovidiu Parjol, pianistul formatiei activeaza in prezent si in Duo Aurae. Un muzician de exceptie.
  • Andrei Parjol este basistul si omul de baza al trupei cu un repertoriu bogat de muzica de calitate.
  • Calin Paraschiv este chitaristul grupului, profesor de chitara in timpul sau liber si membru al unor formatii de renume international Necrovile si Clitgore.
  • Laur Fagadar incheie impresionanta lista a membrilor formatiei. Un baterist cu o sensibilitate muzicala extraordinara, este membru activ si in grupul de muzica rock RIFF.

Formatia are un repertoriu extrem de bogat, o combinatie intre cover-uri nationale si internationale si piese proprii care reflecta personalitatea grupului. Duminica, pe data de 16, The Puzzles vor canta muzica tematica de Craciun in Alba Mall.

 

Sursa foto: alba24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram