Concerte cu artiști de top din România la Alba Fest®

Publicat în: 
23 mai 2018

O minivacanță memorabilă la Alba Iulia? O puteți bifa între 8-10  iunie, la Alba Fest® .Este festivalul la care vor cânta artiști care „zguduie“ topurile din industria muzicală din România.

La început de vară, Alba Iulia este destinaţia perfectă pentru câteva zile de distracţie garantată. Cel mai aşteptat eveniment al anului la Alba Iulia, Alba Fest® ,  face istorie într-o nouă ediţie.

Cei care vor alege să petreacă în perioada 8-10 iunie în ”Cealaltă Capitală” vor avea parte de zile memorabile cu super concertele pregătite la ceas de seară.

Artiştii cu hit-uri devenite peste noapte „number one” la toate radiourile şi în toate topurile, cei mai văzuţi şi apreciaţi la toate emisiunile TV din România, vin din nou în Transilvania, la Alba Fest.

Artiști pe scena Alba Fest® : INNA, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziţii, B.U.G. Mafia, Atonia, Alina Eremia, 3SE, Vanotek, Sore, Alex Velea, Jo, Whats’Up, Fly Project, Nicoleta Nucă, Guess Who, Freestay, Irina Rimes, Feli, Mira şi Lidia Buble. Sunt artişti a căror faimă e depăşită doar de numărul de hit-uri.

100% made in Alba Iulia

„Alba Fest® nu este un eveniment de inerţie, ci singurul festival care a exclus tot ce era în plus, aducând pe scena lui superlativele absolute ale momentului. Alba Fest® este emblema evenimentelor din „Cealaltă Capitală“ scena pe care îşi doreşte să fie orice artist din lumea muzicală. Pe asta contăm! Singurul eveniment în care oraşul are mai puţini locuitori decât spectatori: 50 000 de oameni, în trei zile de show total”, spun organizatorii.

Alba Fest® -100% personalizat, cu cea mai mare scenă din România, o producţie 100% made in Alba Iulia. Născut din pasiunea şi talentul lui Moga, desăvârşit de zecile de artişti şi trupe ce vin în fiecare an aici, evenimentul devine de neocolit de mii de tineri care aleg să-şi întâlnească idolii în regim de gratuitate şi să se distreze la preţuri nepiperate.

Conceptul evenimentului presupune „integrarea de elemente ale patrimoniului antropic în scenografia evenimentului” şi se vor pune în valoare, într-un mod creativ, clădirile-monument din cea mai mare cetate din România, Cetatea Alba Carolina.

Imagini de la edițiile anterioare ale Alba Fest®/Credite: Ania Ciolacu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram