Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Concurs de umor la sfarsit de mai, in Alba Iulia

Concurs de umor la sfarsit de mai, in Alba Iulia

Publicat în: 11 mart.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Festivalul „Alb-Umor”, ce va avea loc intre 29 si 31 mai 2015 la Alba Iulia, invita toti epigramistii, caricaturistii si creatorii de literatura umoristica sa se se intreaca in glume in cea de-a VI-a editie a festivalului.

Festivalul concurs va fi impartit pe mai multe sectiuni, fiecare cu specificul sau, astfel:

  • O sectiune de epigrame cu tema Lucrul bine facut;
  • O sectiune de proza scurta umoristica cu tema libera la care vor participa schite de maxim o pagina si jumatate, scrise cu font Times New Roman de 12, cu spatiere de 1,5;
  • O sectiune de parodie la care se participa cu parodii la adresa poeziei „Prefa-te!”, a autorului Dumitru Malin;
  • O sectiune in care vor concura volume umoristice aparute in perioada iunie 2014 – mai 2015 (lucrarile vor putea fi admirate inclusiv in expozitia temporara din cadrul Bibliotecii judetene “Lucian Blaga”).

Partea de grafica satirica contine o singura sectiune:

  • O sectiune de caricatura la care se poate participa cu maxim 5 caricaturi de dimensiunea 20×30. Vor participa doar creatiile nepublicate care nu au mai participat la alte evenimente de gen.

Participantii isi pot trimite lucrarile pentru jurizare pana la data de 1 aprilie 2015 la adresa: strada Trandafirilor 22, Alba Iulia, cod postal 510.118, judetul Alba, cu specificatia „Pentru Festivalul Alb-Umor, in atentia doamnei Cristina Smadea„. Acestea vor fi jurizate si prezentate intr-un clasament, urmand a fi dezvaluite publicului numai creatiile castigatoare.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Alba, Biblioteca Judeteana „Lucian Blaga” Alba, Uniunea Epigramistilor din Romania si Asociatia „Eugen Handlesmann” a Umoristilor Alba Iulia, in parteneriat cu Filiala Alba-Hunedoara a U.S.R, Asociatia Caricaturistilor Profesionisti din Romania, Casa de Cultura a sindicatelor din Alba Iulia si Fundatia Popa’s.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia