Cristian China Birta despre Cetate: "Unul din cele mai frumoase obiective de vizitat din Romania"

Publicat în: 
5 martie 2015

Bloggerul de succes Cristian China Birta, a carui prezenta in blogosfera romaneasca este una demna de a fi urmarita, a prezentat pe blogul propriu orasul Alba Iulia in diverse ipostaze, de la o pledoarie in cuvinte sincere pentru a vizita Cetatea, pledoarie ce rezoneaza cu orice suflet de calator, la mentiunea in topul 5 al destinatiilor de city-break din Romania si pana la prezentarea Cetatii printr-o galerie foto si o selectie de filmulete de exceptie.

Pledoaria lui Cristian China Birta pentru a vizita Alba Iulia

Nimic nu are mai mult impact in mediul online decat un articol scris intr-un ton sincer, ca de la un iubitor de frumos la un altul. Bloggerul Cristian China Birta scrie despre vizita sa in Alba Iulia ca despre o experienta care marcheaza si care promite mai mult, pentru ca in opinia acestuia, asa cum scria pe blog cu aproape 3 ani in urma, "Cetatea va fi unul dintre cele mai frumoase obiective de vizitat din Romania". Un loc din care autorul promite ca orice vizitator va pleca cu zambetul pe buze pentru ca lucrurile incep sa fie facute asa cum trebuie, iar astfel de comori nationale incep sa fie puse in valoare intr-un mod corect.

Alba Iulia, in topul destinatiilor de City Break

Cristian China Birta scrie despre Alba Iulia si in contextul topului realizat de site-ul HotelGuru.ro, un top ce redefineste conceptul de city break in Romania, punand accentul pe orasele cu potential turistic pe acest segment. Cu optimism si multa sinceritate, bloggerul se angajeaza intr-un pronostic "nu va dura mult si Alba Iulia va deveni the best" pentru ca in opinia sa, Cetatea reabilitata este splendida, iar acest lucru nu va intarzia sa se vada, in mod special ca in Cetate si in Alba Iulia modernul se imbina armonios cu istoria prin proiecte de succes, puse in valoare de oameni dedicati transformarii acestui loc.

Despre Cetate

Seria articolelor care au ca subiect Alba Iulia si Cetatea pe cristianchinabirta.ro cuprinde si o prezentare de ansamblu postata initial pe vechiul blog chinezu.eu. Este vorba despre mai mult decat impresiile din urma vizitei personale, articolul fiind un guest post cu impresiile impartasite de bloggerul Emanuel Dragusin care a redactat textul si a pus la dispozitie imaginile si filmuletele cu care este completat blog-ul.

Se vorbeste in articol despre Alba Iulia ca oras, despre importanta acestor locuri pentru romani, mandria, identitatea nationala, dar si despre istoria milenara, diversitatea arhitecturala si numeroasele comori ascunse intre zidurile Cetatii. Se vorbeste si despre lucrarile de reabilitare, care la data redactarii articolului erau inca in plina desfasurare, despre trasee turistice, cladiri istorice si despre firmele implicate in 2012 in aceste lucrari, precum Grupul Corint, detinator al Ansamblului Arhitectural Hotel Medieval, de 5 stele.

Guest-post-ul gazduit de Cristian China Birta se incheie cu cuvintele care descriu cel mai bine Cetatea Alba Carolina, un loc in care "istoria are viitor".

 

Sursa foto: totuldespremame.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram