Cristian China Birta - numai cuvinte de lauda despre Cetatea Alba Carolina

Publicat în: 
6 aprilie 2015

Cristian China Birta, cunoscutul si carismaticul blogger de pe CristianChinaBirta.ro, si-a declarat "clar si raspicat" aprecierea pentru Cetatea Alba Carolina si Alba Iulia, indemnand turistii sa viziteze acest oras. Bloggerul se adreseaza atat celor care nu au mai vizitat niciodata Cetatea, spunand ca "cei care nu ati fost niciodata acolo, neaparat sa va puneti in plan sa mergeti", cat si celor care nu au mai vizitat Cetatea in ultimii trei ani. Bloggerul a declarat ca "progresul cetatii in acesti ultimi ani a fost de-a dreptul uluitor", Cetatea Alba Carolina fiind acum cea mai frumoasa din Romania.

Cristian China Birta saluta si initiativa de lansare a blogului oficial de turism pe care autorul il descrie drept "e treaba, de aia ardeleneasca". Articolul se incheie cu o galerie de fotografii realizate de catre autor la ultima vizita in Cetatea Alba Carolina, in anul 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram