Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Cum a fost la „dubla intalnire” a lui Tudor Chirila cu publicul Alba Iulia Music & Film Festival

Cum a fost la „dubla intalnire” a lui Tudor Chirila cu publicul Alba Iulia Music & Film Festival

Publicat în: 10 sept.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

In cadrul celei de-a IV-a editii a evenimentului Alba Iulia Music & Film Festival, desfasurat in perioada 4-6 septembrie 2015, artistul Tudor Chirila si-a incantat publicul atat din ipostaza de actor in filmul „Live”, cat si din cea de solist al trupei VAMA. Ambele „intalniri” cu publicul au avut loc duminica seara, in Piata Cetatii Alba Carolina.

Cei peste 2000 de spectatori prezenti la festival in cea de a treia zi au avut parte de un program deosebit, proiectiile „Live”, „Aferim!” si „Despre oameni si oi” („Rams”) fiind intercalate cu reprezentatii muzicale.

Trupa VAMA a urcat pe scena din Piata Cetatii la ora 20:00 si a oferit un spectacol frenetic, la care publicul a reactionat cu energie si entuziasm. Tudor Chirila a interpretat vocal unele dintre cele mai difuzate si ascultate melodii din ultimii ani, dupa care, la ora 21:30, s-a aratat publicului in ipostaza de actor.

Proiectia speciala „Live”, in care Tudor Chirila interpreteaza rolul unui om de afaceri, este o productie romaneasca din anul 2015 in regia lui Vlad Paunescu, plina de mister si suspans, inspirata din realitatea politica si mondena actuala.

Distributia include nume ca Rodica Lazar, Claudiu Bleont si Ioana Blaj, actorii interpretand personaje realiste, cu care publicul este familiarizat din mass-media. Spre exemplu, personajul principal, Ema, este o jurnalista si prezentatoare TV de succes care ar face orice pentru a creste ratingul emisiunii sale de investigatii, ceea ce o aduce in mijlocul unui scandal care ii va schimba complet viata. Actrita care o interpreteaza pe Ema este Rodica Lazar, cunoscuta publicului datorita aparitiilor in filmele „Moartea domnului Lazarescu” si „Principii de viata”, dar si in scurt-metrajul „Ramona”, care a castigat marele premiu la sectiunea „Semaine de la critique” a Festivalului de la Cannes de anul acesta.

Duminica seara, dupa vizionarea proiectiei „Live” in Piata Cetatii, publicul Alba Iulia Music & Film Fest s-a bucurat atat de prezenta artistului Tudor Chirila, cat si de cea a actritei Rodica Lazar, care au lansat discutii libere referitoare la productia romaneasca si au raspuns la toate intrebarile primite din public.

Puteti urmari mai jos un scurt video de la concertul de duminica al trupei VAMA pe scena Cetatii Alba Carolina, precum si trailerul filmului „Live”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia