Descoperă Cealaltă Capitală a României cu aplicația e-alba iulia

Publicat în: 
30 noiembrie 2016

Fii smart! Explorează Cealaltă Capitală a României cu e-alba iulia. Este aplicația de smart tourism a primului proiect pilot „Smart City“ din România.

Descarcă-ți gratuit aplicația de pe Google play

În curând și pe App Store.

Vino în cea mai mare Cetate din România cu Bluetooth-ul pornit și caută toate surprizele din aplicație! Accesul la internet este gratuit, prin hotspoturile Wi-Fi existente în punctele cheie din Cetate. Răsfață-te cu cele mai interesante informații și indicii despre Cetatea Alba Carolina.

Totul din 1 Decembrie, de Ziua Națională! Ne vedem în Cetate!

Cum funcționează?

După ce au aplicația descărcată, utilizatorii primesc alerte pe telefonul mobil despre locurile din Alba Iulia care merită descoperite, folosind tehnologia Bluetooth și transmițători radio (beacons). Conținutul mesajelor diferă în funcție de locația utilizatorului.

Despre proiectul Alba Iulia Smart City

Soluția de comunicare cu cetățenii din Alba Iulia, dar și cu turiștii,  prin hotspoturile WI-FI și aplicația e-alba iulia, este parte a proiectului „Alba Iulia Smart City, dezvoltat de Orange România și partenerii săi. Proiectul se va materializa cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri, în 2018.

Conferința de lansare a proiectului are loc în 2 decembrie 2016, de la ora 10.00, la Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram