Despre judetul Alba, de bine, chiar si pe site-ul umoristic Times New Roman!

Publicat în: 
7 ianuarie 2015

Times New Roman, cotidian independent de umor voluntar scrie despre judetul Alba Iulia in deja consacratul ton umoristic, insa exista si cuvinte de lauda in pamfletul reusit al celor de la apreciatul site de satira.

Cei de la Times New Roman pun judetul Alba pe loc fruntas in toata tara, in ceea ce priveste ordinea alfabetica si prezenta, in judet a celei "mai salvate" localitati din Romania, dupa Vama Veche - Rosia Montana.

Se glumeste despre centura localitatii Alba Iulia la care se impun lucrari de modernizare si faptul ca Mica Unire ar fi rezultatul impotmolirii convoiului lui Mihai Viteazu, dar si despre faptul ca in Alba se afla cea mai mentionata localitate din bancurile cu ardeleni in tren - Vintu de Jos.

Glumele continua in acelasi ton in lista de 15 lucruri "de stiut" despre Alba postat pe Times New Roman insa umorul bine intentionat si inteligent construit nu poate fi contestat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram