Dragos Anastasiu si TUI Travel Center prin Eurolines ii invita pe romani la Alba Iulia de 1 Decembrie

Publicat în: 
26 noiembrie 2014

Alba Iulia este locul preferat de tot mai multi turisti pentru mini vacanta de 1 Decembrie. Dincolo de simbolistica puternica a acestui loc in directa legatura cu evenimentul sarbatorit la inceputul lunii decembrie - Ziua Nationala a Romaniei, orasul Unirii incepe sa fie recunoscut pentru numeroasele sale atractii turistice pe tot parcursul anului, insa in mod special in perioada de iarna. TUI Travel si Dragos Anastasiu au pregatit o oferta turistica de exceptie pentru mini vacanta de anul acesta si invita turistii sa se bucure de magia Celeilalte Capitale gatita de sarbatoare din confortul unui hotel de 3 stele intr-o locatie pitoreasca pornind de la 79 de euro pentru 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

Oferta se refera la Hotel Hermes, pozitionat chiar in cartierul Cetate din Alba Iulia, perfect ca punct de start pentru explorarea orasului si participarea la festivitatile specifice Zilei Nationale a Romaniei in Capitala Unirii.

Tipul de camera propus pentru oferta de mini vacanta este camera dubla standard, o camera spatioasa si luminoasa, cu un design ce pune accent pe confortul turistilor si toate facilitatile specifice unei locatii de 3 stele: televiziune prin satelit, Wi-Fi gratuit, minibar, parcare publica gratuita. Hotelul dispune de asemenea de restaurant, bar si mese de biliard. Pretul de 79 euro este valabil pentru persona pe sejur, oferta in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii si rezervari se pot face pe aceasta pagina.

 

Sursa foto: blog.tui-travelcenter.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram