Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / „Duelul Viorilor” provoaca scena albaiuliana

„Duelul Viorilor” provoaca scena albaiuliana

Publicat în: 13 oct.. 2016
Autor: Municipiul Alba Iulia

Violonistii Liviu Prunaru si Gabriel Croitoru, acompaniati de pianistul Horia Mihail, vor sustine un concert desavarsit pe scena Casei de Cultura din Alba Iulia, in cadrul turneului „Duelul Viorilor”, aflat la cea de-a VI-a editie. Itinerarul turneului din acest an a debutat pe data de 4 octombrie, parcurgand 9 localitati, si se va incheia prin concertul sustinut la Alba Iulia.

Viorile Stradivarius si Guarneri, capodopere ale celor mai prestigioase scoli ale luteriei mondiale, se remarca prin emiterea unor sunete inconfundabile, distinse din punct de vedere calitativ, dar caracterizate de nuante diferite. Totusi, sub maiestria arcusului interpretilor talentati, sunetul acestora se completeaza intr-o armonie magica, de o valoare incontestabila. Cat despre repertoriul propus pentru „Duelul Viorior”, acesta va fi interpretat si pe una dintre cele mai prestigioase scene ale lumii, Carnegie Hall din New York, pe data de 2 decembrie.

Armonia sunetului emis si frumusetea magica a compozitiilor interpretate se vor impleti intr-o atmosfera mirifica si pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia, unde sunteti invitati sa asistati sambata, pe data de 15 octombrie, incepand cu ora 19.00.

 

Sursa foto: www.duelulviorilor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia