+ 15°C

Alba Iulia Music & Film Festival 2018

🎬 Alba Iulia Music and Film Festival ajunge la a 6-a ediție și va avea loc în Cetatea Alba Carolina, în perioada 31 august – 2 septembrie 2018. Filme consacrate Cu un concept unic, bine cunoscut și apreciat de public, festivalul propune și anul acesta o selecție dintre cele mai bune filme ale momentului, filme […]

August 31, 2018
08:00 P.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Alba Iulia Music & Film Festival 2018

🎬 Alba Iulia Music and Film Festival ajunge la a 6-a ediție și va avea loc în Cetatea Alba Carolina, în perioada 31 august – 2 septembrie 2018.

Filme consacrate

Cu un concept unic, bine cunoscut și apreciat de public, festivalul propune și anul acesta o selecție dintre cele mai bune filme ale momentului, filme premiate în circuitul european, dar și producții de film consacrate, precum și producții românești recente, aducând totodată în fața publicului invitați speciali, nume importante ale cinematografiei românești, în discuții deschise cu spectatorii.

Mai mult decât filme

Programul festivalului va cuprinde, pe lângă proiecțiile de film, momente artistice, evenimente speciale, concerte și proiecte educative, toate contribuind la o atmosferă efervescente și plăcută.

Stai cu ochii pe noi, revenim cu programul complet al ediției de anul acesta în curând 😀


Viziteaza Alba Iulia