- -3°C

„Berzele” – Film în aer liber la Kaufland

Luni, 22 iulie, sunteți așteptați la o seară de film în aer liber în parcarea magazinului Kaufland Alba Iulia, începând cu ora 21:15. Se va proiecta una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani: „Berzele”.

Jul. 22, 2019
21:15 - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

„Berzele” – Film în aer liber la Kaufland

Luni, 22 iulie, sunteți așteptați la o seară de film în aer liber în parcarea magazinului Kaufland Alba Iulia, începând cu ora 21:15. Se va proiecta una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani: „Berzele”. Intrarea este liberă, iar animația va fi dublată în limba română.

Animația „Berzele” / „Storks” este o comedie și spune povestea unor berze care s-au reprofilat: acum nu mai expediază bebeluși, doar pachete. O nouă comandă pentru un bebeluș le dă peste cap întreaga strategie și e nevoie de cea mai competentă barză-curier pentru a găsi o soluție.

Proiecție organizată cu sprijinul Kaufland Romania
#Implicareafacediferenta

Cinemobilul – Caravana Cinematografică este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
#CaravanaCinemobilul

Parteneri media: Radio România Cultural, Hotnews, Agerpres, Cinemagia, IQAds.

****
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.


Viziteaza Alba Iulia