+ 4°C

Bubble Parade Alba Iulia 2018

Vă invităm în 3 iunie la ediția a doua a unei parade neconvenționale a baloanelor de săpun prin care exprimăm bucuria și atitudinea pozitivă în comunitatea noastră. Uniți, suntem mai fericiți La 100 de ani de la Marea Unire, Alba Iulia arată întregii lumi ca ”Uniți, suntem mai fericiți!”. Bucuria împărtășită este întotdeauna mai intensă, […]

June 03, 2018
06:00 P.M. - 07:00 P.M.
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Bubble Parade Alba Iulia 2018

Vă invităm în 3 iunie la ediția a doua a unei parade neconvenționale a baloanelor de săpun prin care exprimăm bucuria și atitudinea pozitivă în comunitatea noastră.

Uniți, suntem mai fericiți

La 100 de ani de la Marea Unire, Alba Iulia arată întregii lumi ca ”Uniți, suntem mai fericiți!”. Bucuria împărtășită este întotdeauna mai intensă, de aceea vă așteptăm pe toți cu mic, cu mare să suflați mii de baloane de fericire.

Ce este Bubble parade?

Bubble parade este o mișcare internațională care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, nu ca și destinație, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun.

Cum pot participa? Am nevoie de bilet? Ce trebuie să aduc?

Bubble Parade este un eveniment GRATUIT – tot ce trebuie să faci este să răspunzi la event page-ul Bubble Parade Alba Iulia 2018, să iți inviți prietenii și să aduci multă bună dispoziție și baloane de săpun la parada din 3 iunie.

Vino îmbrăcat în culorile românești: roșu, galben sau albastru sau pune-ți ia pe tine, fă-ți rezervă de baloane de săpun și oferă-ți un 3 iunie memorabil!

Postează pozele tale cu hashtag-urile #bubbleparadeAlbaIulia2018 și#globalbubbleparade pe Instagram, Facebook and Twitter!


Viziteaza Alba Iulia