+ 14°C

”Cine m-a pus?!” spectacol teatral

Duminică, 08.07.2018, începând cu ora 19.00, în fața Porții a IV-a a Cetății vă veți putea bucura de “Cine m-a pus?!” – un spectacol de farse medievale care aduce în faţa publicului o serie de farse populare care încântau publicul în perioada medievală. Despre “Cine m-a pus?!” Spectacol original bazat pe farse medievale pline de […]

July 08, 2018
19:00 P.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

”Cine m-a pus?!” spectacol teatral

Duminică, 08.07.2018, începând cu ora 19.00, în fața Porții a IV-a a Cetății vă veți putea bucura de “Cine m-a pus?!” – un spectacol de farse medievale care aduce în faţa publicului o serie de farse populare care încântau publicul în perioada medievală.

Despre “Cine m-a pus?!”

Spectacol original bazat pe farse medievale pline de umor care au ca subiect eternul conflict bărbat-femeie.

La baza spectacolului se află texte de teatru de stradă, popular, din perioada secolelor XIV-XVI cu un comic direct, isteţ şi plin de prospeţime, dar şi versuri comice, ironice, care amintesc de trubadurii şi truverii de altădată.

Umor simplu şi direct pe tema jocului dintre bărbat şi femeie.

Cine pe cine păcăleşte, ce căutăm şi ce găsim, cum ne aşternem şi cum dormim.

În fiecare weekend, la Poarta a IV-a

Acesta este primul spectacol pe care Grupul Skepsis îl propune publicului în luna Iulie şi August. Face parte dintr-un program atractiv de spectacole în aer liber în Alba Iulia!

În fiecare weekend, la Poarta a IV-a a Cetăţii,  invităm concitadinii şi turiştii să participe liber la o serie de spectacole diverse concepute pentru a aduce zâmbete şi bună dispoziţie în spiritul umorului cu… Skepsis!

Program

Fiecare spectacol va fi anunţat din timp publicului, toate desfăşurându-se în aceeaşi locaţie – în cazul vremii nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate.

Vă aşteptam cu drag la o nouă întâlnire cu Skepsis!

Stagiunea cu Skepsis 2018

Spectacolele în aer liber sunt prezentate în cadrul proiectului “Stagiunea cu Skepsis 2018” – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri

Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia;


Viziteaza Alba Iulia