+ 11°C

Concert Al Bano la Alba Iulia

Concert extraordinar susţinut de Al Bano la Alba Iulia, dumincă, 26 august, de la ora 20:30, în Piața Cetății. Cunoscut pentru hit-uri precum „Felicita” „Sempre, sempre”, „Liberta”, Al Bano va putea fi ascultat live, în Cetatea Alba Carolina, cea mai mare scenă culturală din România. Intrarea este liberă Evenimentul este programat în locul Festivalului Dilema Veche, festival […]

August 26, 2018
20:30 P.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Concert Al Bano la Alba Iulia

Concert extraordinar susţinut de Al Bano la Alba Iulia, dumincă, 26 august, de la ora 20:30, în Piața Cetății.

Cunoscut pentru hit-uri precum „Felicita” „Sempre, sempre”, „Liberta”, Al Bano va putea fi ascultat live, în Cetatea Alba Carolina, cea mai mare scenă culturală din România.

Intrarea este liberă

Evenimentul este programat în locul Festivalului Dilema Veche, festival ce ar fi trebuit să se desfășoare în acest weekend, dar care a fost anulat.

Organizatorii au hotărât să mențină interesul arătat de către iubitorii de evenimente pentru data de 26 august, astfel că au pregătit un spectacol de excepție cu artistul italian.

 

Legendă a cântecului italian, Al Bano, pe numele său adevărat Albano Carrisi, s-a născut în anul 1943, într-un mic sat din Italia.  A fost remarcat de Adriano Celentano.  În 1965 a fost trimis de Celentano la concursul de preselecţie pentru Festivalul de la San Remo.

Artistul a marcat, alături de Romina Power, muzica pop a anilor 1980.

Vă așteptăm cu drag!


Viziteaza Alba Iulia