+ 22°C

Cupa Marii Uniri în Gastronomie

Gastronomia spiritului românesc  Cupa Marii Uniri în gastronomie va fi o competiție pentru suflet, o abordare gastronomică a spiritului românesc. Celebrarea Marii Uniri, a existenței noastre ca nație, trebuie sa aibă în vedere toate palierele culturale. Întrecere între cele nouă regiuni istorice ale României O întrecere între cele nouă regiuni istorice ale României reprezintă, de […]

September 15, 2018
10:00 A.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Cupa Marii Uniri în Gastronomie

Gastronomia spiritului românesc 

Cupa Marii Uniri în gastronomie va fi o competiție pentru suflet, o abordare gastronomică a spiritului românesc. Celebrarea Marii Uniri, a existenței noastre ca nație, trebuie sa aibă în vedere toate palierele culturale.

Întrecere între cele nouă regiuni istorice ale României

O întrecere între cele nouă regiuni istorice ale României reprezintă, de asemenea, o incursiune istorică privind obiceiurile noastre culinare, care vor sublinia similitudinile, diferențele, dar și unitatea poporului român.

Spectacol gastro-cultural

Creativitatea, mână în mână cu profesionalismul, vor crea un festin culinar nemaiîntâlnit! Publicul larg se va bucura de un spectacol gastro-cultural, în care patriotismele locale vor fi puse în valoare prin bucate.

Data: 15-16 septembrie


Viziteaza Alba Iulia