+ 10°C

Expoziție Chinologică Internațională

Campioni la Expoziție Chinologică Performanțele și pedigree-ul se văd cel mai bine în ring. Aplauzele, în jurul ringului. Campioni din cele mai importante rase dau din codițe în Cetate, la Alba Iulia, la Royal Crown Trophy. Supreme Best In Show Câini cu certă valoare chinologică din țări europene se întâlnesc pentru a disputa cel mai râvnit […]

July 28, 2018
10:00 A.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Expoziție Chinologică Internațională

Campioni la Expoziție Chinologică

Performanțele și pedigree-ul se văd cel mai bine în ring. Aplauzele, în jurul ringului. Campioni din cele mai importante rase dau din codițe în Cetate, la Alba Iulia, la Royal Crown Trophy.

Supreme Best In Show

Câini cu certă valoare chinologică din țări europene se întâlnesc pentru a disputa cel mai râvnit trofeu: Supreme Best In Show. Evenimentul din acest an se bucură de patronajul Casei Regale a României, sub tutela căreia s-a înființat Asociația Chinologică din România.

Traseul de Nord – locul unde campionii se întâlnesc

Traseul de Nord, între Piața Romană și Piața Toboșarului din Cetatea Alba Carolina devine pentru doua zile locul de întâlnire al campionilor, indiferent de rasă sau talie.

Distracție alături de cei mai buni prieteni ai omului

Evenimentul oferă șansa proprietarilor de câini de rasă, de orice dimensiune și de orice vârstă, să-și evalueze cei mai buni prieteni și să se distreze într-o atmosferă inedită, în Cealaltă Capitală.

Industria Animalelor de Companie

În afara handler-ilor, la Alba Iulia sunt prezenți retaileri importanți din industria animalelor de companie, arbitri internaționali și reprezentanți ai asociațiilor chinologice din România și Europa.

Data și ora: 28 iulie, ora 10:00 până în 29 iulie, ora 4:00.
Traseul de Nord al Cetății Alba Iulia 

Viziteaza Alba Iulia