+ 24°C

Festival Dilema Veche

Weekend cultural Trei zile de cultură, dezbateri, poezie, literatură, film, teatru, muzică, dans, meşteşuguri şi expoziţii desfăşurate între zidurile Cetăţii, festivalul oferă locuitorilor din Transilvania, dar şi „dilematicilor” de pretutindeni, prilejul unei weekend cultural într-un spațiu inedit, la care accesul este liber. O experienţă culturală unică care aduce la un loc mai multe domenii ale […]

24 august, 2018
07:00 P.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Festival Dilema Veche

Weekend cultural

Trei zile de cultură, dezbateri, poezie, literatură, film, teatru, muzică, dans, meşteşuguri şi expoziţii desfăşurate între zidurile Cetăţii, festivalul oferă locuitorilor din Transilvania, dar şi „dilematicilor” de pretutindeni, prilejul unei weekend cultural într-un spațiu inedit, la care accesul este liber.

O experienţă culturală unică care aduce la un loc mai multe domenii ale culturii şi artelor, concentrate pe parcursul unui sfârşit de săptămână.

Interacționează cu artiștii

Poţi oricând să vezi un film, un spectacol sau să asişti la un concert. Dar numai la Festivalul Dilema veche poţi interacţiona, timp de trei zile, cu scriitorii, artiştii şi muzicienii invitaţi, în spaţiul unic al Cetăţii Alba Carolina.

Date și ore

24 august – 7:00 PM
25 august – 11:00 AM 
26 august – 11:00 AM

 


Viziteaza Alba Iulia