+ 18°C

Flautul Fermecat

Dacă Beethoven, Carl Philipp Emanuel Bach, Haydn sau Mozart ar fi trăit în zilele noastre, ar fi fost primiți oare pe covorul roșu? Mulțimile de fani i-ar fi aclamat? Nu putem ști, dar ceea ce este sigur acum, este faptul că posteritatea le-a asigurat un binemeritat renume și că muzica lor va fi întotdeauna în […]

June 04, 2018
00:00 - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Flautul Fermecat

Dacă Beethoven, Carl Philipp Emanuel Bach, Haydn sau Mozart ar fi trăit în zilele noastre, ar fi fost primiți oare pe covorul roșu? Mulțimile de fani i-ar fi aclamat?

Nu putem ști, dar ceea ce este sigur acum, este faptul că posteritatea le-a asigurat un binemeritat renume și că muzica lor va fi întotdeauna în top-ul preferințelor melomanilor.

Turneul Flautul Fermecat

De aceea turneul Flautul Fermecat, un proiect Radio România, cu flautistul Ion Bogdan Ştefănescu şi pianistul Horia Mihail își propune să fie un moment reper de emoție artistică, o odă dedicată compozitorilor care au sensibilizat umanitatea.

Vă așteptăm în 4 iunie, la Casa de Cultură din Alba Iulia să asistăm la scrierea istoriei acestui turneu care demonstrează un fenomen greu de prevăzut iniţial şi anume că un instrument care nu a avut un destin solistic poate să îşi schimbe rolul prin modul în care este prezentat, prin carisma interpretului şi prin anvergura abordării.


Viziteaza Alba Iulia