- -5°C

Grupul Skepsis vă prezintă spectacolul Jubileul – după A.P.Cehov.

Marţi, 09.10.2018, ora 19.00, la casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Grupul Skepsis vă prezintă spectacolul Jubileul –  după A.P.Cehov. Unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul trupei După programul spectacolelor în aer liber, proiectul “Stagiunea cu Skepsis 2018” continuă cu spectacolul JUBILEUL, după A.P.Cehov. Este unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul […]

October 9, 2018
19:00 P.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Grupul Skepsis vă prezintă spectacolul Jubileul – după A.P.Cehov.

Marţi, 09.10.2018, ora 19.00, la casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Grupul Skepsis vă prezintă spectacolul Jubileul –  după A.P.Cehov.

Unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul trupei

După programul spectacolelor în aer liber, proiectul “Stagiunea cu Skepsis 2018” continuă cu spectacolul JUBILEUL, după A.P.Cehov.

Este unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul trupei, construit pe baza piesei omonime într-un singur act semnată de celebrul dramaturg rus.

Intriga se ţese în jurul lui Kuzma Nikolaevici, un funcţionar mărunt, legat –  la propriu si la figurat –  de banca în care lucrează. Instituţia se pregăteşte intens de un moment jubiliar – 15 ani de când Directorul a preluat frâiele şi le ţine strâns de tot. Cum se întâmplă de obicei în astfel de momente, o comisie a Consiliului Director e pe cale să sosească, aşa că Directorul trebuie să prezinte evoluţia băncii, trebuie să pregătească o petrecere şi câte şi mai câte.  Sub presiunea continuă care se acumulează treptat, un simplu birou devine o bombă cu ceas gata să explodeze în orice moment.

Vă aşteptăm cu drag la un spectacol de comedie după o reţetă cu skepsis!

Bilete

Biletele – 10 lei (pret intreg), 5 lei (pret redus pentru elevi, studenti si pensionari) se găsesc la Secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor incepand de Luni, 08.10.2018, între orele 09.00 – 15.00.

Parteneri

Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului “Stagiunea cu Skepsis 2018” – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.


Viziteaza Alba Iulia