+ 20°C

O Sută Festival

O Sută Festival va fi un festival de tip street food în Cetatea Alba Carolina, Alba Iulia. Un festival de mâncare de patru zile, care oferă food, băuturi și divertisment, toate nelimitate într-un cadru relaxat, în aer liber, deoarece știm cu toții că mâncarea este cea care unește prietenii, familiile. Acum, în primul an, vizitatorii […]

May 24, 2018
06:00 P.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

O Sută Festival

O Sută Festival va fi un festival de tip street food în Cetatea Alba Carolina, Alba Iulia.

Un festival de mâncare de patru zile, care oferă food, băuturi și divertisment, toate nelimitate într-un cadru relaxat, în aer liber, deoarece știm cu toții că mâncarea este cea care unește prietenii, familiile.
Acum, în primul an, vizitatorii pot încerca o gamă largă de delicatese din întreaga lume.

Vor avea parte de muzică live pentru a se distra pe măsură. Dacă doresc ceva de băut pot trece pe la unul din barurile existente la festival, pentru a-și delecta papilele gustative cu diferite cocktailuri, beri artizanale, sucuri de calitate și altele.

Cei mici vor putea petrece timp în aer liber alături de personal calificat, având parte de activități interactive. De asemenea, ei vor putea folosi toboganul gonflabil, trambulina, baloane cu heliu, facepainting-ul și multe alte surprize.

O Sută Festival se deschide joi, 24 mai 2018 și se desfășoară până duminică, 27 mai 2018.

Vezi aici pagina de Facebook a festivalului.

Vă așteptăm cu drag!

Viziteaza Alba Iulia