+ 18°C

Sărbătoarea Muzicii

SARBĂTOAREA MUZICII va avea loc la Alba Iulia, din 22 până în 24 iunie, în Cetatea Alba Carolina, unde va avea loc Marea Unire a muzicienilor români. Nume Colosale Vineri, 22 iunie, câștigătorii Vocii României, urcă pe scenă să-ți arate de ce au câștigat și de ce i-ai apreciat. Cel mai prolific dirijor si compozitor […]

June 22, 2018
20:30 P.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Sărbătoarea Muzicii

SARBĂTOAREA MUZICII va avea loc la Alba Iulia, din 22 până în 24 iunie, în Cetatea Alba Carolina, unde va avea loc Marea Unire a muzicienilor români.

Nume Colosale

Vineri, 22 iunie, câștigătorii Vocii României, urcă pe scenă să-ți arate de ce au câștigat și de ce i-ai apreciat.

Cel mai prolific dirijor si compozitor roman actual, Vladimir Cosma împreună cu orchestra și corul Filarmonicii de Stat Transilvania Cluj Napoca, 170 de muzicieni, vă așteaptă sâmbătă, 23 iunie, de la 20:30, într-un regal musical excepțional.

Duminica, 24 iunie, de la ora 21 este MAMA MIA, un musical ce a cucerit Broadway-ul și toată planeta, montat în România și cântat în română de cele mai bune voci românești.

Vladimir Cosma

Vladimir Cosma e unic. Și, mai mult și mai important decât orice, Vladimir Cosma E LA ALBA IULIA, pentru Sărbătoarea Muzicii în Anul Centenarului.

Faptul în sine poate fi considerat, fără niciun fel de exagerare, un eveniment. Noi îl considerăm un privilegiu. Nu în fiecare an avem șansa să îl vedem “la lucru” pe cel mai prolific dirijor și compozitor român în viață.

Muzică de film, sute de coloane sonore compuse, mii de concerte, zeci de premii și discuri de aur sau platină… cifrele îl definesc însă prea puțin pe Vladimir Cosma. Pentru că el nu doar compune muzică, el respiră muzică. El este muzica!

Vă așteptăm cu drag!


Viziteaza Alba Iulia