+ 14°C

Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilăriei, un spectacol plin de aventuri

Cel mai mare vis al copilăriei – Un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi.

Oct. 13, 2019
10:30 - 11:30
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilăriei, un spectacol plin de aventuri

Tzitzi și Poc vin la tine în oraș!

Cel mai mare vis al copilăriei – Un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor!

Spectacol avizat psihologic și supervizat de Asociația Română de Psihodramă Clasică.

Biletele s-au pus în vânzare și se găsesc pe: https://www.bilete.ro/tzitzi-poc-cel-mai-mare-vis-al-copilariei/ și în oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Telekom/Germanos semnalizate Bilete.ro .

Preț bilet:
– Bilet simplu (copil sau adult): 20 Lei
– Bilet adult+copil: 32 Lei
– Bilet VIP (spectacol – o intrare + intalnire cu Tzitzi & Poc): 45 Lei

Copiii au prioritate pe rândurile din față, iar așezarea se face în funcție de ordinea sosirii.

* Vârsta recomandată: 2-8 Ani

Parteneri media principali:
Itsy Bitsy
Magic FM Romania
____________________________________________________
NOTĂ! Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea evenimentului, regulile de acces și informațiile necesare cumpărării de bilete. Fiecare persoană care vine la spectacol trebuie să aibă bilet, indiferent de vârstă. Copiii vor fi însoțiți obligatoriu de un adult.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați! După începererea spectacolului nu mai este permis accesul în locația evenimentului.


Viziteaza Alba Iulia