- -5°C

Ultimul spectacole teatral cu Skepsis din 2018

OSCAR, după Claude Magnier Marţi, 20.11.2018, ora 19.00, Skepsis vă propune spectacolul OSCAR, după Claude Magnier. O comedie spumoasă isteţ aleasă pentru a puncta finalul seriei de spectacole prezentate în acest an. Vom asista la o zi din viaţa unui multimilionar, una dintre acele zile pe care nu o uiţi niciodată şi care pare să […]

November 20, 2018
19:00 P.M. - 00:00
Derulează în jos
Timp rămas:
zile
ore
minute
secunde

Ultimul spectacole teatral cu Skepsis din 2018

OSCAR, după Claude Magnier

Marţi, 20.11.2018, ora 19.00, Skepsis vă propune spectacolul OSCAR, după Claude Magnier.

O comedie spumoasă isteţ aleasă pentru a puncta finalul seriei de spectacole prezentate în acest an. Vom asista la o zi din viaţa unui multimilionar, una dintre acele zile pe care nu o uiţi niciodată şi care pare să fie trăită special pentru a ne aminti că nimeni nu este scutit de probleme şi că uneori nici măcar o mare avere nu te poate scoate uşor din încurcătură.

O avalanşă de întâmplări neaşteptate, un ritm din ce în ce mai provocator, o intrigă care se înfiripează treptat, sufocant, şi în care toată lumea pare să conspire împotriva lui.

Preț bilete

Biletele – 10 lei (pret intreg), 5 lei (pret redus pentru elevi, studenti si pensionari) se găsesc la Secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor începând de Vineri, 16.10.2018, între orele 09.00 – 15.00.

Stagiunea cu Skepsis 2018

Un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri

Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia;


Viziteaza Alba Iulia