Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Festivalul Internațional de Teatru de Tineret APOLLO, ediția a III-a, se desfasoara la Alba Iulia, în 14-18 aprilie 2016

Festivalul Internațional de Teatru de Tineret APOLLO, ediția a III-a, se desfasoara la Alba Iulia, în 14-18 aprilie 2016

Publicat în: 26 feb.. 2016
Autor: Municipiul Alba Iulia

Iubitorii de teatru sunt asteptati la Alba Iulia in perioada 14-18 aprilie pentru a fi spectatorii Festivalul Internaţional de Teatru de Tineret APOLLO, eveniment menit să faciliteze schimbul intercultural şi să promoveze trupele, grupurile şi companiile tinere de teatru profesioninste şi de amatori.

Anul acesta proiectul isi propune sa promoveze imaginea Municipiului pe plan internaţional si sa transforme Alba Iulia intr-un important punct de reper pe harta internationala a evenimentelor culturale de tineret.

Asadar, in perioada 14.04.2016 – 18.04.2016 va avea loc cea de-a treia editie a Festivalului International de Teatru de Tineret APOLLO. Festivalul este o invitatie deschisa adresata trupelor si companiilor tinere din toată lumea de a se intalni, de a invata prin schimb de experienta si de a oferi spectacole reprezentative din repertoriul lor, comunitatii din Alba Iulia.

Spectacolele vor avea loc la Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia. Timp de patru zile publicul va avea ocazia de a asista la reprezentatii diverse, grupurile invitate provenind din ţări diferite, medii sociale diferite, având orientări şi viziuni teatrale diferite.

Detalii despre istoricul proiectului si evolutia sa se pot gasi pe pagina facebook dedicata evenimentului: https://www.facebook.com/Apollo-International-Youth-Theatre-Festival-Alba-Iulia-515279921909080/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia