Iata cum se vede Alba Iulia privita de la inaltime

Publicat în: 
24 ianuarie 2015

Filmarile cu drone capata rapid popularitate oferind o perspectiva inedita si absolut fascinanta a unora dintre cele mai frumoase locuri din tara, aici putand regasi si orasul Alba Iulia. Superba Cetate in forma de stea in 7 colturi nu poate fi admirata in toata grandoarea sa decat din aer, iar filmarile de la inaltime postate pe YouTube si Vimeo ofera pasionatilor de istorie si arhitectura ocazia sa vada o alta perspectiva a Cetatii Alba Carolina si a intregului oras.

Filmari bogate in vizualizari

Filmarile aeriene cu Alba Iulia si Cetatea Alba Carolina aduna intotdeauna un numar impresionant de vizualizari imediat dupa postare, iar acest succes incurajeaza realizarea a tot mai multor filmulete capturate astfel. In aceste imagini, pe langa fortificatia de tip Vauban, ies in evidenta si cladirile emblematice ale orasului: Palatul Principilor, Catedrala Incoronarii sau Catedrala Romano Catolica.

De la inaltime se vede clar tendinta de extindere a orasului, iar imaginile taie respiratia indiferent de anotimpul in care sunt filmate, un mare succes avand inregistrarile nocturne, de iarna, cu Alba Iulia imbracata in lumini de sarbatori.

Filmulete de la inaltime cu Alba Iulia

Cetatea Alba Carolina imbracata in alb, filmata de la inaltime

Noi filmari aeriene cu Cetatea Alba Carolina au fost postate de curand pe YouTube cu titlul "Peisaje de poveste in Cetatea Alba Carolina". Filmuletul, realizat de Calin Magda, surprinde orasul imbracat aproape in totalitate in alb, transformat ca prin vis intr-un taram de basm.

Filmuletul, realizat de la inaltime cu ajutorul dronelor, deasupra Cetatii, urmareste unele dintre cele mai importante obiective turistice, inclusiv Santurile, cele doua catedrale, Universitatea "1 Decembrie 1918 Alba Iulia" sau Piata Cetatii. Albul aproape stralucitor al zapezii proaspat asternute se imbina armonios cu bejul cladirilor renovate din interiorul Cetatii, creand un tablou ce cu siguranta va incalzi inimile celor care iubesc Cetatea, chiar si in cele mai friguroase zile de iarna.

Filmuletul este dovada clara a faptului ca Cetatea Alba Carolina merita vizitata in orice anotimp, chiar si atunci cand se imbraca in alb, facand cinste numelui pe care il poarta de secole.

Cetatea filmata de la inaltime de sarbatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram