In Cetatea Alba Carolina se pot concesiona 10 spatii pentru activitati turistice, comerciale si culturale

Publicat în: 
11 mai 2015

In cadrul sedintei din data de 28 aprilie s-a decis concesionarea unui numar de 10 spatii din incinta cetatii care momentan sunt libere. Decizia de concesionare schimba planurile initiale care implicau o investitie de 4 milioane de euro in modernizare, acest aspect urmand sa revina castigatorilor licitatiilor.

Spatiile care urmeaza a fi concesionate se aflau in planul administratiei locale pentru reabilitare si amenajare, insa s-a renuntat la acest proiect din lipsa de fonduri. Spatiile sunt asezate excelent in vederea desfasurarii de activitati pentru domeniul turistic, cultural sau comercial, iar Primaria se asteapta sa obtina sume de aproximativ 2500 de euro/luna pentru acestea:

1. Spatiul M4B1 (Bastionul Trinitarienilor) suprafata utila 205,07 mp; ideala pentru revitalizarea circuitului turistic, licitatia porneste de 0.4 euro/mp pe luna.

2. Spatiul M4C1 (Contragarda Bastionului Trinitarienilor), suprafata utila 521,59 mp. Spatiul este ideal pentru revitalizarea circuitului turistic prin deschiderea de spatii comerciale sau de alimentatie publica, licitatia pornind de la 1 euro/mp pe luna.

3. Spatiul M5R1 (Ravelinul Sf. Capistrano), suprafata utila 85,6 mp. Spatiul este ideal ca punct de informatie turistica, spatiu cultural, spatiu comercial sau de alimentatie publica, iar licitatia porneste de la 0.7 euro/mp pe luna.

4. Spatiul M6C2 (Contragarda Bastionului Sf. Elisabetha), suprafata utila este de 476,75; fiind ideala pentru punct de informare turistica, spatiu servicii turistice, spatiu comercial/de alimentatie publica, iar licitatia porneste de la suma de 1.1 euro/mp pe luna.

5. Spatiul M7C1 (Contragarda Bastionului Sf. Michael), suprafata utila est de 508, 52 mp; fiind ideala ca spatiu cultural, spatiu servicii turistice, spatiu comercial/alimentatie publica. Licitatia porneste de la 0.8 euro/mp pe luna.

6. Spatiul M7C2 (Contragarda Bastionului Sf. Carol), suprafata utila 532.2 mp. Spatiul este ideal pentru revitalizarea circuitului turistic (punct de informare, spatiu servicii turistice) sau ca spatiu comercial/de alimentatie publica, licitatia porneste de la 0.9 euro/mp pe luna.

7. Spatiul M7R1 (Ravelinul Sf Carol), suprafata utila 204,81 mp, ideal ca spatiu comercial sau de alimentatie publica, punct informatie turistica, spatiu cultural sau servicii turistice, licitatia porneste de la 0.8 euro/mp pe luna.

8. Spatiul M7R2 (Ravelinul Sf Carol), suprafata utila 168,8 mp. Este ideal ca spatiu comercial, de alimentatie publica, centru informare sau prestare servicii turistice, licitatia porneste de 0.3 euro/mp pe luna.

9. Spatiul M7R3 (Contragarda Bastionului Sf Carol), suprafata utila 254, 8 mp. Spatiu ideal pentru revitalizarea circuitului turistic cu scop comercial, alimentatie publica, punct de informare, spatiu cultural, spatiu prestari servicii turistice, licitatia pornind de la 0.9 euro/mp pe luna.

10. Spatiul 13 (Contragarda Bastionului Trinitarienilor), suprafata utila de 100 mp este ideala pentru spatiu comercial, alimentatie publica, punct de informare, punct prestare servicii turistice, licitatia porneste de la 0.4 euro/mp pe luna.

Primaria Alba Iulia urmareste revitalizarea circuitului turistic prin concesionarea acestor spatii cu scopul diversificarii optiunilor de relaxare si petrecere a timpului liber pentru turistii din Cetate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram