Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / In noiembrie va avea loc cea de-a X-a editie a festivalului de muzica Folk Ziua de Maine organizat anual in Alba Iulia

In noiembrie va avea loc cea de-a X-a editie a festivalului de muzica Folk Ziua de Maine organizat anual in Alba Iulia

Publicat în: 11 oct.. 2014
Autor: Municipiul Alba Iulia

Festivalul devenit deja o traditie pentru albaiulieni se va desfasura asa cum dicteaza obiceiul pe parcursul a 3 zile, in luna noiembrie. Este vorba despre 3 zile de muzica pura, trei zile de acorduri de chitara, trei zile in care exprimarea artistica va capata noi nuante mai complete si mai complexe, iar cei care iubesc emotiile traduse in note se vor putea desfata cu muzica adevarata.

Cele 10 editii ale evenimentului Ziua de Maine au invatat organizatorii in frunte cu Vali Serban, directorul festivalului, ca secretul succesului in materie de astfel de manifestari artistice este simplitatea, expresia sincera a muzicii si a pasiunii pentru muzica.

Ziua de Maine readuce anual la Alba Iulia in prim plan muzica in forma sa cea mai pura, un om si o chitara, singuri pe scena. Festivalul readuce albaiulienii in acel punct in care muzica spune multe pentru inimile deschise sa o asculte, acel punct in care muzica vorbeste prin emotia pe care putine stiluri muzicale o pot traduce la fel de bine ca folkul.

Daca festivalul se va desfasura dupa modelul anilor precedenti, albaiulienii se pot astepta la conferinte de presa, lansari de albume, workshop-uri creative, vernisaje, expozitii si petreceri. Ca intotdeauna, obiectivul principal va fi concursul de recitaluri si Gala Laureatilor din cadrul ultimei zile a festivalului.

Programul pentru cea de-a X-a editie urmeaza sa fie anuntat pe parcursul lunii noiembrie, insa organizatorii festivalului au inceput deja sa isi faca simtita prezenta pe retelele de socializare cerand pareri sincere in legatura cu numele pe care albaiulienii doresc sa le vada pe scena festivalului.

 

Sursa foto: mariusmatache.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia